BEMUTATKOZÁS


Üdv, a nevem Henryx, a helyi sheriff vagyok. Azzal a céllal hoztam létre ezt a Magyarországon egyedülálló western várost, hogy megismertessem e letďż˝nt történelmi korszakot mindazokkal, akiket felém sodor a vadnyugati szél. (ďż˝)

A farm Öneröböl és nem pályázati állami pénzböl jött létre.

Nem üzleti céllal készült .igy hát a BELÉPÉS INGYENES  !!!!!

Hazánkban ez tudom nagy ritkaság ,de  van az országban elég sok hely ahol alaposan leszedik az embereket .Igy hát ez a farm Család és ember  barát.

A Farm több Muzeumába 95 százalékban az USA-bol a vadnyugatrol származo tárgyak révén tekinthetünk be e titokzatos világba.

A jövöre felépül az életnagyságu  aranymoso üzemünk a vizi erövel hajtott fafürész üzemünk és  egy kisvasut ami a vendegeket szállitja a 4 hektáros Western világban.  

Szeretném, ha másoknak is örömet szerezhetnék a munkásságommal. A város minden évben fejlďż˝dik, és még egy év kell, hogy véglegesen elkészüljön. Henryx Cityben található étterem, indián- és western múzeum, vasútállomás életnagyságú gďż˝zmozdonnyal, vagonokkal, amely múzeum és kávézó is egyaránt.  Egyéb szórakozási lehetďż˝ségek:  Céllövölde,lovaglás, lovaskocsizás,kovácsolás,fazekas korongozás, postakocsikázás.

Rendszeresen szervezek autós-, motoros- és countryfesztiválokat, nyári gyerektáborokat. A város látogatása mindenki számára INGYENES . Egyéni kérésre vállaljuk esküvďż˝k, név- és születésnapok, ballagás, brigádbulik lebonyolítását

Amerikai utazási irodám teljes körű kirándulásokat szervez az eredeti vadnyugatra !

Ha élĹ‘ben szeretnéd látni a hires vadnyugatot vagy szeretnél motorozni a 66-os úton 

vagy csak játszanál Las Vegas kaszinoiban akkor keress bizalommal.

Irodám megbizható,korrekt és nagy tapasztalattal rendelkezik . 

Az utazásokat szervezi :

Henryxcity LLC USA Travel Service

Infovonal : +36702569661

Programinfo :

henryxcity@gmail.com

 

A Farm szolgáltatásai :

Lovaglás

Rodeobika

Sétakocsizás

Fotozás

Filmforgatás

Gyere hát el és szorakozz Henryxcity-ben!!!!

Üdvözlettel Henryx

 

Nyitvatartás : info 06702569661


henryxcity

Copyright © henryxwesterncity.hu   web: KataPorta  KataPorta